BİLİM FUARI ÇOK RENKLİ GEÇTİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BEBKA tarafından Türk Hava Yolları’nın isim sponsorluğunda bu yıl sekizincisi düzenlenen Turkish Airlines Science Expo Fuarına Engelliler Şube Müdürlüğü öğrencileri de katıldı. Birbirinden farklı atölyelere katılarak bilimsel ve sanatsal çalışmalarda yer alan öğrenciler keyif dolu bir deneyim yaşadı.

Geleceğin nitelikli işgücünü yetiştirmek ve bilimi toplumun tüm kesimlerine sevdirmek amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BEBKA tarafından Türk Hava Yolları’nın isim sponsorluğu ve Kültür A.Ş’nin organizasyonuyla bu yıl sekizincisi yapılan Turkish Airlines Science Expo ile Bursa, bilimle dolu dolu 4 gün geçirdi. TÜYAP Fuar alanında kurulan 236 stant ve 1780 görevli eşliğinde yapılan festivalin proje yarışmasına Türkiye genelinden 946 ekip başvurdu ve 50 finalist proje, festival boyunca katılımcılarla paylaşıldı.

Fuarda toplamda 200 binin üzerinde ziyaretçi ve 101 bin 358 atölye çalışması ile hedeflenen rakamları aşarak tamamlandı.