BURSA ENGELSİZ İSTİHDAM BULUŞMASI 2022

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü, Bursa Kent Konseyi Engeliler Meclisi ve Bursa İş-Kur İl Müdürlüğü işbirliğinde Bursa Engelsiz İstihdam Buluşması 1200 kişinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Özel gereksinimli bireylerin istihdam konusunda yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek ve çözüm önerileri bulmak için yapılan İstihdam Buluşması başarıyla sonuçlandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ’ ın da katılımıyla gerçekleşen buluşma önümüzdeki yıllarda daha fazla işveren firmanın katıldığı İstihdam Buluşmaları yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Düzenlenen buluşmaya 31 farklı işveren firmanın katılması ve yüzlerce başvuru alınması büyük yankı uyandırdı.